Cadoul de nunta primit de romanul care s-a casatorit cu fostul preot anglican

Dată publicare: 02-05-2017 18:08
Dată actualizare: 05-05-2017 07:02
Sursa: adevarul.ro


cleric anglican

Preotul pensionar Philip Clements (78 de ani) i-a daruit partenerului sau Florin Marin (24 de ani) un inel cu diamnate mostenit de la mama fostului prelat

Tanarul ,,Florinel”, asa cum isi spune pe Facebook, originar din comuna damboviteana Visina, este oficial domnul Clements si poarta pe deget un inel cu diamnate mostenit de la mama fostului prelat, potrivit adevarul.ro.

Cadoul de nunta din partea reverendului este o luna intreaga de plimbari. Prima data vor pleca in Insulele Maldive, ne-a dezvaluit Florinel, apoi la Mamaia, dar si la munte. Florinel asteapta insa ca sotul sau sa-i umple dresingul cu genti.

Preotul Philip Clements spune ca, prin aceasta casatorie, vrea sa atraga atentia Bisericii Anglicane cu privire la faptul ca trebuie sa-si deschida orizonturile cu privire la cuplurile gay.

Publicitatea i-a crescut cota modelului roman.

Chiar daca multi romani il condamna pentru casatoria cu o persoana de acelasi sex, Florinel spune ca-i merge bine de cand s-a casatorit. A obtinut deja un contract de publicitate cu o televiziune din Anglia. “Multi nu mai pot sa doarma pentru ca ma vad pe mine la televizor. Pe de alta parte, ma plimb cu Philip pe strada, pe la mall-uri, prin parc si ne recunoaste lumea. Se uita la noi. Ne-au innebunit. Si prin geamuri fumurii ne vad. Sunt foarte bucuros ca m-a sunat cineva de la Londra si vine sa imi ofere un contract pe trei luni, pentru ca am aparut des la televizor. Nu stiu detalii. Ma vrea doar pe mine. Contractul este sigur, dar nu am discutat deocamdata suma. In Romania nu am nimic deocamdata, niciun contract”, spune el.

Si-au luat apartament de lux

Florin si preotul pensionar si-au facut deja planuri pentru Romania. Vor trai la Bucuresti, unde si-au cumparat un apartament generos, intr-o zona buna a Capitalei. “Sambata, cred, o sa ne mutam in casa. Ne-am luat un duplex. Are 128 de metri patrati, doua dormitoare, una cu doua bai, una cu cabina de dus, incalzire in pardoseala, bucatarie inchisa, sufragerie, balcon mare, piscina in fata casei. E frumos aici, avem magazine, restaurante, e misto. A costat 100.000 de euro. Ne merge bine in Romania”, spune proaspatul casatorit.

Sursa: adevarul.ro, Adevarul


VIDEO PROTVPLUS.RO