Ca la Hollywood: Un manager de banca a fost fortat de doua persoane sa isi jefuiasca propria banca

Dată publicare: 07-09-2012 16:49
Dată actualizare: 28-10-2012 12:51


Banca Los Angeles

Doi hoti au rapit un manager de banca din Los Angeles, au legat ceea ce parea a fi o bomba de el si l-au fortat sa isi jefuiasca propria banca, dupa care sa le inmaneze banii.
 

Steve Whitmore, un purtator de cuvant al politiei din Los Angeles, a declarat ca cei doi suspecti l-au rapit pe manager, in timp ce acesta se afla acasa, cu o zi inainte de comiterea jafului.

"In dimineata urmatoare, i-au legat ceea ce parea a fi o bomba de piept si l-au obligat sa isi jefuiasca banca. Dupa aceea, angajatul le-a inmanat banii hotilor, care au fugit imediat cu prada", a explicat Whitmore.

Managerul a sunat imediat la politie, iar genistii sositi la fata locului au reusit sa indeparteze "dispozitivul explozibil".

Acestia l-au analizat atent si au concluzionat ca nu reprezenta niciun pericol.

Managerul, al carui nume nu a fost dezvaluit, a fost chestionat de anchetatorii, insa nu este considerat suspect in acest jaf.

Cei doi hoti sunt cautati acum de autoritati.

Modul de operare al acestora este asemanator cu cel intalnit in filmul "Bandits", unde Bruce Willis si Billy Bob Thornton joaca rolul unor hoti care rapesc manageri de banca, isi petrec noaptea in casa lor, iar a doua zi dimineata jefuiesc impreuna banca.

 

Sursa: Reuters

Tags: banca, hoti, jaf,


VIDEO PROTVPLUS.RO