Bucurie mare intr-o familie din Arges. Au gasit-o pe Lola, maimuta evadata pe un geam deschis


Ultimul update: Miercuri 26 Noiembrie 2014 07:00
Data publicarii: Duminica 23 Noiembrie 2014 09:04
Categorie: Stiri Sociale

Bucurie mare intr-o familie din Arges. Au regasit-o pe Lola, maimutica evadata pe un geam uitat deschis, pe care o cautau de zile in sir.

Maimuta, simpatica foc si cu spirit de aventura, ajunsese la 5 kilometri distanta de casa, pe terasa unei vile, unde se ospata cu... struguri si seminte. Cu zambetul pe buze acum, ca a gasit-o, domnul Lucian povesteste cum a fost reintalnirea cu Lola, maimutica pe care o are de un an si jumatate, si care de cateva zile fugise de acasa.

Reporter: - Cum a reactionat cand...?
Lucian Coman, proprietarul maimuţei: - S-a urcat pe umar direct a sarit in brate.
Reporter: - Si-a recunoscut stapanul...
Lucian Coman: - Pai normal, dar atata timp cat te cunoaste, cum sa nu sara, cum sa nu vina. Noi multumim in primul rand proprietarilor care au gasit-o aici, multumim ca ne-au anuntat.
Reporter: - Cum ati vazut ca a disparut?
Lucian Coman: - Pai simplu, are camera ei si a avut un geam care s-a deschis.

Nimeni nu stie pe unde a hoinarit maimutica, insa atunci cand a fost zarita - la 5 kilometri de casa, pe terasa unei vile din Stefanesti, judetul Arges - lua masa.

Locatarii au sunat imediat la 112 si abia apoi au vazut afisele lipite prin oras, care anuntau disparitia ei. Pana sa ajunga stapanii sa o ia, Lola a fost tinuta in casa, la caldura.

Obosita dupa atata hoinareala, maimuta a plecat acasa cu stapanul ei.

Tags: maimuta, arges, lola,

VIDEO PROTVPLUS.RO