Britanicul considerat unul dintre cei mai tineri culturisti din lume. Modul incredibil in care arata la doar 14 ani

Ultima actualizare: 21-11-2014 00:32
Cosmo Taylor

Cosmo Taylor, un tanar scotian din Inverness, este considerat a fi unul dintre cei mai tineri culturisti din lume, sport de care s-a apucat la varsta de 11 ani, inspirat fiind de tatal sau.

La varsta de doar 14 ani, Cosmo arata absolut incredibil si a participat de curand la primul sau concurs profesionist, potrivit Daily Mail.

Tanarul ridica greutati timp de o ora in fiecare zi, dar face si cardio pentru a-si mentine grasimea corporala sub 8%, limita pentru participarea la concursuri.

"Tatal meu este culturist si el m-a inspirat. De cand eram mic imi doream sa apar pe scena. Tatal meu m-a incurajat mereu, el este antrenorul si partenerul meu de sala", a spus Cosmo.

Baiatul a povestit ca si sora lui practica acest sport si ca, cei trei, vor participa anul viitor la concursuri in acelasi timp.

Scotianul a mai spus ca ii place sa faca orice fel de sport, insa culturismul este viata lui. Inainte de concursuri, Cosmo are grija sa fie deshidratat, pentru ca muschii sa fie evidentiati.

In ceea ce priveste viata amoroasa, Cosmo spune ca, deocamdata, prefera sa isi vada de dieta si de antrenament, in detrimentul intalnirilor cu fete.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO