Boala misterioasa de care sufera copilul care plange cu lacrimi de sange. Mama lui e disperata: "Nu stiu ce blestem este"

Dată publicare: 12-08-2016 16:00
Dată actualizare: 15-08-2016 07:12


copil India

Un baietel de patru ani din India sufera de o boala misterioasa, iar parintii lui sunt disperati si nu mai stiu la ce medici sa il duca pentru a-i pune un diagnostic si a-i gasi un tratament.

De fiecare data cannd micutul Sagar Dorji plange, lacrimile lui sunt de sange, iar ochii i se umfla si il dor ingrozitor. Mama copilului este disperata si spune ca nu isi permite nici sa plateasca invgestigatiile medicale scumpe, scrie Daily Mail.

"A fost un copil sanatos pana de curand. Problema a inceput acum doua-trei luni. Prima data, ochii lui s-au umflat si pareau injectati. Apoi, a inceput sa planga cu sange. Nu stiu ce blestem s-a abatut asupra noastra", spune mama lui Sagar.

Copilul este internat intr-un spital de stat, dar parintii lui nu au cele 150 de lire necesare pentru investigatiile medicale.

Doctorii il trateaza pentru cancer, dar au refuzat sa comenteze pe marginea bolii de care ar suferi baietelul.

Parintii incearca sa stranga acum bani din donatii pentru a-l transfera pe copil intr-un spital privat, unde sa fie diagnosticat si tratat corespunzator.

Sursa: Daily Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO