Boala bizara din cauza careia nu clipeste niciodata. Medicii nu-si pot explica starea baiatului

Dată publicare: 07-01-2014 11:13
Dată actualizare: 10-01-2014 06:56


Corbin Durant

Pana la varsta de 3 ani, un baietel a fost internat in spital de atat de multe ori incat mama lui a pierdut numaratoarea.

Corbin Durant s-a nascut cu probleme la inima, dar asta este una din afetiunile lui. Are si probleme musculare, din cauza carora uneori nu se poate misca normal, potrivit Yahoo News.

Chipul baiatului este partial paralizat si din aceasta cauza nu poate sa clipeasca. Cel mai grav este ca cerebelul lui se micsoreaza si dupa doi ani in care au facut nenumarate teste, medicii inca nu stiu care este cauza, spune mama baiatului, Natasha Durant.

"Micsorarea cerebelului poate cauza o multime de probleme, intre care degenerarea nervilor. De asemenea, poate avea probleme cu functiile motorii si vorbirea", a mai spus mama baietelului.

Doctorii cred ca o anomalie genetica i-a provocat baietelului toate aceste probleme, insa nu au reusit sa-i puna un diagnostic clar.

In ciuda tuturor problemelor de sanatate pe care le are, Corbin este un baietel foarte vesel si energic. Mama lui strange acum bani pentru a-l interna intr-o clinica renumita, in speranta ca medicii ii vor stabili clar diagnosticul.

Sursa: Yahoo News

Tags: boli, afectiuni,


VIDEO PROTVPLUS.RO