Studiul care schimba tot ce se stia despre preferintele barbatilor in materie de femei

Ultima actualizare: 27-08-2012 23:09
blonda sexy

Un studiu recent contrazice ideea ca “domnii prefer blondele”. Chiar daca acestea par mai usor de abordat, in realitate barbatii considera ca brunetele sunt mai atragatoare.

Cercetatorii de la Universitatea din Westminster au trimis o femeie in trei cluburi din Londra, mai intai vopsita blonda, apoi cu peruca bruneta si in cele din urma roscata.

Ei au urmarit cati tineri intrau in vorba cu ea, apoi au rugat 130 de barbati sa spuna cat de atragatoare o considera, dupa ce le aratau poze cu ea, cu parul vopsit diferit.

Concluzia lor a fost uimitoare: desi tanara a atras mai multi barbati in baruri atunci cand era blonda, la sondajul referitor la poza mai atractiva, parul brunet a fost mult mai apreciat.

Oamenii de stiinta explica: brunetele revin la moda, asa cum se intampla si in anii '60 si '70, cand Jackie Kennedy era considerata un model de frumusete.

Apoi blondele au fost mai apreciate, dar acum se pare ca brunetele revin in forta, mai ales dupa popularizarea ideii ca blondele sunt mai putin inteligente.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO