Blocat intr-un canal, un pusti a supravietuit gerului siberian datorita celui mai bun prieten

Ultima actualizare: 29-03-2013 06:58
Raul Kutliakhmetov

Un baietel, in varsta de 7 ani, din Rusia, a vrut sa salveze un catel cazut intr-o gaura de canal de pe marginea drumului, adanca de 3 metri, insa, din nefericire, a ajuns si el unde era patrupedul.

Raul Kutliakhmetov a reusit sa supravietuiasca timp de 3 zile, la temperaturi de -10 grade, impreuna cu noul sau prieten, incalzindu-se unul pe celalalt si reusind astfel sa previna aparitia hipotermiei.

Peste 200 de oameni au fost implicati in operatiunea de salvarea a copilului, dupa ce Ministerul de Interne al Rusiei a anuntat public disparitia baiatului.

Inginerul Maksin Belskiy a auzit anuntul autoritatilor, la radio, si a hotarat sa cerceteze aria din jurul locului sau de munca. Barbatul a auzit latratul extenuat al cainelui.

Slabit, dar constient, Raul a povestit pentru Daily Mail cum s-a intamplat totul : „Veneam de la scoala cand am auzit un sunet ciudat. Se auzea din gura neacoperita de canal de pe marginea drumului. M-am uitat inauntru si am vazut acolo catelul din cartierul nostru. Ma jucam in fiecare zi cu el. Am vrut sa il salvez".

Strigatele de ajutor ale copilului nu au putut fi auzite din cauza peretilor grosi de beton.

La scurt timp dupa salvarea baiatului, autoritatile au reusit sa scoata si cainele din gura de canal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO