Bizar. Familia si prietenii unui barbat care a murit in 2011 INCA primesc e-mail-uri de la el. VIDEO

17-03-2012 10:27


Cimitir

Jack Froese a murit in iunie 2011, la doar 32 de ani, din cauza unei insuficente cardiace, lasand in urma o familie si mai multi prieteni indurerati.

Insa 5 luni mai tarziu, dupa moartea sa, unii dintre cei care ii erau apropiati au inceput sa primeasca niste mesaje ciudate. Familia barbatului din Pennsylvania sustine ca nimeni nu avea parola e-mail-ului sau si nu crede ca cineva i-ar fi spart casuta postala electronica.

Unul dintre cei care au primit mesaje este prietenul sau din copilarie Tim Hart, care spune ca timp de 17 ani au fost nedespartiti, pana cand a murit. "Era mana mea dreapta, cel mai bun prieten pe care il aveam" a povestit el la BBC, citat de Daily Mail.

Medicii au ramas muti de uimire - exista doar 10 femei in lume ca ea! Afla ce o face atat de speciala

Iar atunci cand a inceput sa primeasca mesaje de la Jack, Tim a incremenit de umire. "Intr-o seara, in noiembrie, stateam pe canapea si imi verificam e-mail-urile pe telefon. La un moment dat mi-a aparut un mesaj. Expeditor: Jack Froese. M-am albit la fata ca o stafie cand am vazut. Era foarte scurt, insa se referea la ceva pe care doar Jack si cu mine il stiam" a povestit Tim Hart.

Titlul mesajului era "Te supraveghez", iar in e-mail spunea: "M-ai auzit? Sunt la tine acasa. Curata-ti dracu' mansarda aia!"

Hart afirma ca, cu putin timp inainte ca Jack sa moara, ei doi au avut o discutie in mansarda, iar prietenul sau l-a tot tachinat atunci, spunandu-i ca este dezordine si praf acolo. "Numai eu si cu el ne aflam acolo. Asta e.", a mai adaugat Hart.

De asemenea, varul lui Jack, Jimmy McGraw, a primit si el un e-mail postmortem, care se referea la glezna sa ranita - incident petrecut dupa moartea lui Jack: "Hei Jim, ce faci? Stiam ca o sa-ti luxezi glezna, eu am incercat sa te avertizez. Sa fii mai atent."

McGraw spune ca si-a luxat glezna cu o saptamana inainte sa primeasca acest e-mail, in seara de 21 noiembrie. "As vrea sa cred ca Jack l-a trimis, chiar daca el nu mai e printre noi, pentru ca eu cred ca incearca sa intre in legatura cu mine. El incearca sa-mi spuna ca trebuie sa trec peste asta si sa ma simt mai bine", a declarat McGraw. In acelasi e-mail, "Jack" ii spunea ca aincercat sa ia legatura cu un alt prieten, dar nu a putut pentru ca adresa electronica respectiva nu functiona.

Cine se afla in spatele acestor e-mail-uri misterioase ...ramane un mister, insa cert este ca familia si prietenii lui Jack accepta aceste mesaje ca pe "niste daruri". "Daca cineva face niste glume, nu-mi pasa, pentru ca este treaba mea cum vreau sa le interpretez." a spus Tim Hart. De altfel, el a si raspuns la aceste e-mailuri, dar nu a primit inapoi niciun mesaj. Prietenii lui jack spun ca nu au de gand sa investigheze sursa acestor e-mailuri, deoarece prefera sa le considere o binecuvantare din partea lui Jack, decat ca pe niste glume proaste.

"Eu cred ca aceste mesaje sunt fantastice, sunt extraordinare. Pe unii i-a suparat, pe altii i-a facut fericiti, insa pentru mine conteaza ca lumea continua sa vorbeasca despre el." - a spus si mama lui Jack.

In prezent exista niste companii care promit clientilor ca vor trimite e-mail-uri familiei si prietenilor lor, in caz ca acestia vor deceda - ceea ce ar putea explica ciudatenia acestor incidente. Cu toate acestea, caracterul strict personal al cazului lui Jimmy McGraw nu se incadreaza in aceasta posibila explicatie.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO