Biletul pe care l-a gasit pe parbriz de la soferul care i-a tamponat masina. "Cine face una ca asta? E un ticalos"

Dată publicare: 09-10-2014 10:11
Dată actualizare: 12-10-2014 06:54


Eliza Houghton

O femeie s-a intors la masina seara tarziu, dupa o zi lunga la serviciu, si a observat ca aceasta fusese tamponata si avariata destul de serios.

Apoi, Eliza Houghton, din Melbourne, Australia, a gasit sub stergator un bilet si a presupus ca persoana care i-a lovit autoturismul parcat, un Hyundai Getz, a facut ceea ce trebuia si a lasat datele de contact pentru a remedia situatia ulterior, relateaza Daily Mail.

Insa tanara s-a inselat amarnic, pentru ca in loc sa gaseasca scuze si un numar de telefon, biletul continea un mesaj foarte "insultator", dupa cum a afirmat ea.

"Imi pare rau, nu am asigurare sa-ti repar masina, dar se pare ca esti suficient de bogata sa ti-o repari singura", a scris pe bilet cel care i-a "botit" masina. Miercuri, Eliza a postat acest bilet pe Twitter si a descris mesajul ca fiind "patetic", iar pe persoana care a facut gestul, "un ticalos".

"M-am dus la masina dupa ce am iesit de la serviciu si am vazut ca acest ticalos mi-a lasat un mesaj... Cine face una ca asta?", a declarat ea. Cat priveste aprecierea ca masina o face sa arate bogata, Eliza a inceput sa rada si a spus ca autoturismul pe care il conduce este doar un Hyundai Getz vechi. "Nu este tocmai o masina in care s-ar urca un om bogat", a mai spus ea.

Sursa: Daily Mail

Tags: masina, tamponari,


VIDEO PROTVPLUS.RO