Bigfoot sau un costum de cauciuc? Un barbat incearca sa dovedeasca ca a ucis creatura legendara cu noi fotografii

Dată publicare: 31-01-2014 16:00
Dată actualizare: 03-02-2014 06:57


Bigfoot

Rick Dyer, care sustine ca in 2012 a ucis un Bigfoot, a facut publice mai multe imagini cu creatura si spune ca in luna februarie va avea, in sfarsit, si rezultatele testelor ADN.

Rick, care se considera "vanator profesionist de Bigfoot" spune ca testele stiintifice vor dovedi ca monstrul legendar exista cu adevarat. Rick Dyer sustine ca a impuscat si ucis bestia legendara Bigfoot in septembrie 2012, in Texas, dar abia la inceputul acestui an a dat publicitatii un prim plan cu o figura despre care el spune ca ar apartine lui Bigfoot - un chip acoperit aproape in totalitate cu par, relateaza The Huffington Post.

Acum, Rick Dyer a facut publice alte imagini cu Bigfoot si spune ca intentioneaza sa plece cu cadavrul intr-un soi de turneu prin Statele Unite. De asemenea, sustine ca in curand va aduce inca o dovada a faptului ca monstrul pe care l-a ucis este cu adevarat Bigfoot - rezultatul testului ADN. A mai spus ca acesta va fi finalizat pe data de 9 februarie de un grup de cercetatori de la o universitate, evitand insa sa spuna numele acesteia.

La inceputul anului, Rick Dyer a declarat pentru un post TV: "Orice test pe care vi-l puteti imagina a fost facut, de la test ADN, pana la scanari 3D ale trupului. Este pe bune. Este Bigfoot si Bigfoot exista, iar eu l-am impuscat, iar acum dovedesc asta intregii lumi".

Insa lumea se poate indoi de ceea ce spune Dyer, dupa ce s-a dovedit ca el responsabil pentru o farsa din 2008, cand a sustinut ca un costum plin cu carne era Bigfoot. Dupa publicarea acestor imagini, au fost voci care au afirmat ca ele nu reprezinta vreo creatura, ci un om care poarta un costum de cauciuc. Cert este ca in Statele Unite foarte multa lume asteapta cu interes ziua de 9 februarie, cand Dyer promite ca va veni cu dovada clara ca Bigfoot exista.

Sursa: Huffington Post

Tags: bigfoot, rick dyer, adn,


VIDEO PROTVPLUS.RO