Bebelusul care s-a incapatanat sa vina pe lume, chiar daca parintii nu l-au vrut. Mama: "Am inchis fabrica de facut copii"

05-05-2017 15:24


copil sterilet

Situatie nemaintalnita pentru o femeie din statul american Alabama.

Femeia isi luase masuri de prevenire a sarcinii, insa acestea nu au fost eficiente in cazul sau, noteaza jurnalistii de la Mirror. Pentru a evita o sarcina nedorita, Lucy Hellein a decis sa se duca la medic pentru a-i implanta un sterilet. Metoda contraceptiva nu s-a dovedit eficienta pentru tanara care a aflat ca este insarcinata.

Mamica Lucy a postat pe o retea de socializare imagini cu bebelusul sau care tine in mana steriletul care trebuia sa o protejeze impotriva unei sarcini nedorite. In fotografie se poate observa cum nou-nascutul tine in manuta obiectul care, teoretic, ar fi trebui sa impiedice venirea sa pe lume.

Micutul Dexter s-a nascut pe 27 aprilie, iar medicii au descoperit ca steriletul s-a deplasat in placenta tinerei mamici.

Acum mamica Lucy si partenerul sau si-au asumat responsabilitatile de parinti, iar pentru a evita o alta sarcina nedorita, Lucy a hotarat sa isi faca o interventie chirurgicala pentru a se asigura ca nu se va mai repeta un asemenea scenariu."Am inchis fabrica de facut copii", afirma tanara mamica.

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO