Bea 100 de cesti cu cafea pe zi si pretinde ca nu-i provoaca niciun rau. Cum arata femeia care are acest obicei de 9 ani

Ultima actualizare: 22-12-2014 07:04
cafea

Daca aveti senzatia ca beti prea multe cafele intr-o zi, e cazul sa va linistiti, pentru ca nu va puteti compara cu Helene Marsot, care bea cel putin 100 de cesti cu cafea pe zi.

Femeia, care este angajata sa verifice gustul sortimentelor comercializate de lantul de cafenele Dunkin' Brands', din SUA, este responsabila pentru calitatea bauturilor produse si vandute de companie. Pe parcursul unei saptamani, Helene, care conduce departamentul de asigurare a calitatii, spune ca testeaza sute de sortimente de cafea din toata lumea, potrivit The Mirror.

Helene apreciaza ca bea in jur de 100 de cesti de cafea pe zi, care au un efect pozitiv asupra sanatatii ei. Femeia, din Canton, Massachusetts, SUA, lucreaza pe aceasta pozitie din 2005, iar miile de cefele pe care le-a baut in cei 9 ani nu i-au provocat nici cel mai mic disconfort. Recunoaste, insa, ca nu bea pana la fund toate cestile.

In fiecare an, Dunkin' vinde aproape 2 miliarde de cesti de cafea in lume. Pe site-ul companiei se spune ca cei care verifica gustul si calitatea cafelei testeaza si 600 de cesti intr-o zi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO