Batuta in curtea scolii si terorizata pe Facebook. O eleva britanica a ajuns sa aiba atacuri de panica din cauza colegilor

Ultima actualizare: 26-09-2015 07:04
Kia Young,

O eleva din Marea Britanie s-a vazut obligata sa-si schimbe scoala dupa ce a fost batuta de o colega iar atacul a fost inregistrat si publicat pe Facebook, relateaza Daily Mail.

Kia Young, in varsta de 14 ani, se afla la o scoala din Staffordshire cand a fost trantita la pamant si batuta, aparent fara motiv, de o colega de 15 ani.

Atacul a fost filmat de colegi si urcat pe Facebook unde s-a viralizat. In urma incidentului, agresoarea a primit doar o suspendare de 3 zile si o amenda.

De teama ca agresiunile nu se vor opri aici, Kia a decis sa se transfere la o alta scoala. Fata a marturisit ca nu intelege de ce a ajuns tinta atacurilor unui grup de colege care, inainte de a fi agresata fizic, o atacau verbal pe Facebook.

Kia a ajuns sa aiba atacuri de panica atunci cand pasea in curtea scolii din cauza abuzurilor, asa ca atat parintii cat si profesorii au decis ca este mai bine sa se transfere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO