Batman si Superman, intr-o misune comuna: salvarea trotuarelor de mizeria lasata de caini

Dată publicare: 26-01-2013 20:22
Dată actualizare: 29-01-2013 07:19


Batman si Spiderman si-au unit fortele intr-o noua misiune. Mai putin spectaculoasa de aceasta data. Cei doi super-eroi si-au propus sa salveze trotuarele de mizerie.

Dupa ce au curatat strazile de raufacatori, Batman si Spiderman si-au gasit o noua misiune. Cat e ziua de lunga, cei doi tineri, costumati cat se poate de convingator, colinda strazile unui orasel din nord vestul Poloniei si ii cauta pe catelusii indisciplinati, dar mai ales pe proprietarii lor.

Sunt dotati cu pancarte si multa rabdare, cand surprind vreun contravenient. Departe de a fi deranjati de intruziunea celor doua personaje in ritualul zilnic de plimbare, stapanii se declara incintati de initiativa.

Chiar daca locuitorii orasului cunosc regulile si stiu ca trebuie sa lase curat in urma lor, sunt de parere ca un "imbold" venit de la doi supereroi cantareste greu, mai ales in ochii celor mici.

Pana atunci, cei doi supereroi, care au tinut sa isi pastreze identitatile secrete, vor continua sa patruleze strazile si sa ii disciplineze pe cei mici si cei mari deopotriva.


VIDEO PROTVPLUS.RO