Batjocorita in adolescenta pentru ca era grasa, acum a devenit un model pentru sute de mii de tinere. Cum arata. FOTO

Ultima actualizare: 20-02-2016 07:08
Tanya Rybakova

O tanara care suferea de obezitate morbida a pierdut jumatate din greutatea corpului ei si acum este fotomodel si blogger de lifestyle de succes.

Tanya Rybakova, 25 de ani, din Saint Petersburg, Rusia, ajunsese la 105 kilograme la terminarea liceului si se saturase sa fie batjocorita de toti colegii din cauza felului in care arata. Asa ca, dupa absolvire, telul ei in viata a fost sa slabeasca si sa fie un exemplu pentru toate tinerele.

Dupa ce a consultat mai multi nutritionisti, Tanya a gasit drumul spre ceea ce visa sa devina. Acum, cantareste cu 55 de kilograme mai putin si este prima tanara din Rusia care a postat pe YouTube un video cu povestea transformatii ei.

Tanya are un blog de lifestyle urmarit de sute de mii de persoane. De asemenea, este urmarita pe Instagram si YouTube si a devenit un model pentru foarte multe tinere din Rusia. Este invitata frecvent in emisiuni TV, unde isi povesteste viata si da sfaturi pentru un stil de viata sanatos.

Povesteste cu mandrie ca cei care o batjocoreau odata ii spun acum "frumusete". "Mergeam plangand la scoala si tot asa ma intorceam acasa. Acum, fostii mei colegi ma privesc la televizor."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO