Bataie cu umbrele in direct la televizor. Telespectatorii au vazut mai mult decat trebuia

Ultima actualizare: 30-09-2013 06:50
bbc gafe - 1

Jurnalistii BBC sunt din nou in centrul atentiei, dupa ce s-a vazut la televizor ceva ce trebuia sa ramana in interiorul redactiei, relateaza DailyMail.

Televiziunea a montat recent un perete transparent, care le permite telespectatorilor sa vada ce se intampla in regie, in timp ce se uita la stiri. Numai ca jurnalistii din redactie nu si-au dat seama si au oferit un “spectacol” involuntar.

Astfel, membrii din echipa de productie au fost vazuti cascand, intinzandu-se, flirtand sau chiar curatandu-si nasul, in direct. Telespectatorii i-au taxat imediat si au incarcat capturile video cu pricina pe retelele de socializare.

“Un chirurg in studioul de stiri de la BBC. In spate, doi jurnalisti se imbratiseaza. Stiu ca e vineri, dar...” a scris un telespectator pe Twitter.

“Oamenii din platou vorbesc cu seriozitatemaxima despre inundatii, la BBC News. In spatele lor, doi jurnalisti se lupta cu umbrelele de parca ar fi sabii cu laser” a taxat un alt telespectator gafa, tot pe Twitter.

Un purtator de cuvant al televiziunii a declarat pentru DailyMail: “Redactia noastra este facuta sa dea cea mai mare masura a profesionalismului in jurnalism si sa incurajeze jurnalistii sa lucreze in echipa intr-un mod eficient. Angajatii sunt constienti ca trebuie sa aiba un comportament adecvat.”

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO