Barbatul din Marea Britanie care traieste ca in 1946. "Nu inteleg ce inseamna Twitter sau iPhone"

Dată publicare: 11-07-2014 11:42
Dată actualizare: 14-07-2014 01:28


Ben Sansum

Ben Sansum, un britanic din Godmanchester, traieste de cativa ani ca si cum s-ar fi aflat in 1946, nefiind deloc impresionat de nivelul la care a ajuns tehnologia din ziua de azi.

Barbatul si-a cumparat o casuta construia in stil victorian, pe care a decorat-o cu obiecte din anii '40. Ciudata sa pasiune pentru respectiva epoca a inceput pe cand avea 12 ani, potrivit Oddity Central.

"Pe masura ce am crescut, au inceput sa-mi plac muzica si stilul vestimentar din acea perioada. Am 35 de ani acum, iar parintii mei probabil cred ca am depasit aceasta faza, insa voi fi mereu asa. Ma asigur astfel ca epoca aceea nu va fi uitata", a spus Ben.

Acesta spune ca cea mai buna parte a casei este bucataria, unde se afla mobila si obiecte din Epoca Victoriana. Ben a mostenit majoritatea lucrurilor de la rude, insa, pentru unele a dus o adevarata vanatoare.

Desi foloseste cateva obiecte din vremurile noastre, britanicul spune ca ii este greu sa tina ritmul cu tehnologia din zilele noastre. "Cred ca, intr-adevar, totul are o alta viteza acum. Am 35 de ani si nu pot tine pasul. Nu inteleg ce este Twitter sau iPhone. Mi se pare ca suntem mult mai izolati acum", a mai spus Ben.

Britanicul are o iubita, cu care, insa, nu imparte aceeasi casa. Acesta a explicat ca iubita lui are o casa moderna, lucru care nu se potriveste cu interesele lui, astfel ca au ales ca fiecare sa locuiasca separat.

Sursa: odditycentral.com


VIDEO PROTVPLUS.RO