Barbatul din India care, timp de 35 de ani, si-a donat banii din salariu. Se considera cel mai bogat om din lume

Dată publicare: 04-05-2015 09:23
Dată actualizare: 07-05-2015 06:57


Kalyanasundaram - YouTube

Kalyanasundaram, un bibliotecar din India, se considera unul dintre cei mai bogati oameni din lume, asta desi, in ultimii 35 de ani, si-a donat banii din salariu catre organizatii de caritate.

Acum in varsta de 73 de ani, barbatul din statul Tamil Nadu si-a donat salariul din ultimii 35 de ani orfelinatelor si organizatiilor care se ocupa cu ocrotirea copiilor, potrivit Oddity Central.

Barbatul s-a gandit sa ii ajute pe cei din jur dupa ce el insusi a avut parte de o copilarie grea, pierzandu-si tatal la varsta de un an. Din cauza unei probleme cu corzile vocale, Kalyanasundaram a avut tendinte suicidale, insa totul s-a schimbat pe decursul anilor.

"Locul in care traiam era un sat mic, fara drumuri, electricitate, autobuze sau scoli. Mergeam 20 de kilometri dus-intors pana la scoala", a spus indianul.

Din salariul lunar de bibliotecar, 140 de rupii, barbatul pastra doar 40 de rupii, pentru cheltuieli personale. Pentru a putea sa-si doneze salariul, barbatul a refuzat sa se casatoreasca si sa aiba o familie, din cauza ca ar fi trebuit sa cheltuiasca mai mult. Ba chiar si-a luat si slujbe aditionale, pentru a strange si a dona mai multi bani.

Acesta a primit numeroase premii, unul in valoare de 4,5 milioane de dolari, bani pe care i-a donat. Dupa pensionare, a primit o alocatie de 15.000 de dolari pe luna, suma pe care, de asemenea, o doneaza.

 

Sursa: odditycentral.com


VIDEO PROTVPLUS.RO