Barbatul care isi face vacantele in zone macinate de razboi. Motivul pentru care isi pune viata in pericol de fiecare data

16-01-2016 16:53

Andrew Drury

In timp ce milioane de refugiati isi parasesc casele si fug din Siria si Irak, englezul Andrew Drury merge in aceste tari in vacanta.

Barbatul in varsta de 50 de ani planuieste sa faca un traseu de-a lungul teritoriile detinute de kurzi, aflate la granita cu Statul Islamic. Desi acasa are o sotie, copii si o firma de constructii de succes, barbatul sustine ca riscurile il ajuta sa cunoasca cu adevarat lumea in care traieste.

"Exista un risc, dar si o recompensa. Recompensa este ca vezi mai multe si inveti mai multe. Nu suntem nascuti sa mergem la serviciu de la 9 la 5. Trebuie sa explorezi putin ca sa vezi cum e lumea in care traiesti."

Aceasta mentalitate l-a dus in cele mai fierbinti zone ale lumii. Andrew si-a petrecut vacantele in Anfganistan, s-a infiltrat in Ku Klux Klan, a stat cu un trib de canibali in Myanmar si a reusit sa se fereasca de soldatii rusi in Cecenia.

Multe dintre iesirile sale au fost organizate de Untamed Borders, o agentie turistica ce organizeaza vacante in cele mai inaccesibile locuri din lume. Printre ofertele lor se numara schi in Afganistan sau circuit turistic in Cecenia.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO