Barbatul care a devenit tatal a 54 de copii in doar cateva luni. "Incerc sa nu fac asta de mai mult de doua ori pe zi"

Dată publicare: 06-12-2015 10:23
Dată actualizare: 09-12-2015 07:41


bebelus

Declan Rooney a decis sa sara in ajutorul femeilor care nu au langa ele un barbat pentru a devenit mame. Asa a devenit donator de sperma si... o masina de facut copii.

Barbatul de varsta a doua are 8 copii facuti cu patru femei diferit. Insa asta nu l-a oprit sa devina donator de sperma si sa faca posibila nasterea a peste 50 de copii.

El si-a creat si o aplicatie de mobil, prin care se promoveaza ca donator privat - o alternativa gratuita la clinicile specializate pe care multe femei il apreciaza, se pare.

Declan jura ca nu primeste bani de la femei si ca o face ca sa le ajute: "Nu mi-e rusine cu ceea ce fac. Am ajutat multe femei sa-si cladeasca familii."

Barbatul insista ca are totusi niste conditii: donatia se face fara contact sexual, femeile nu au voie sa fumeze in timpul sarcinii si trebuie sa isi permita sa creasca un copil.

Dupa ce a inceput sa-si promoveze "serviciile" in mediul online, Declan recunoaste ca a fost asaltat de femei. "Am o rata de succes foarte mare, peste 50%. Am avut odata 3 succese in doar 24 de ore, dar nu vreau sa transform asta intr-un obicei."

Barbatul incearca acum sa-si limiteze donatiile la doua pe zi: una de dimineata si una seara. "Este destul de stresant sa donezi sperma si sa ai si un partener sexual in acelasi timp."
 

 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO