Caz UNIC.S-a transformat din barbat in femeie fara sa vrea, dupa un lucru care ti se intampla si tie

Dată publicare: 09-02-2012 10:46
Dată actualizare: 14-09-2012 04:58


transsexual

Destinul unei familii din Ohio, Statele Unite, a fost schimbat in mod dramatic de o intepatura de albina. Povestea ei a uimit o lume intreaga...

Chloe Prince (foto stanga), care s-a nascut barbat si se numea Ted, a avut o casatorie fericita timp de opt ani cu Renee, cu care a facut doi copii.

Insa fericirea lor a durat pana in ziua in care pe Ted l-a intepat o albina si a suferit o reactie severa care i-a provocat scaderea nivelului de hormoni masculini.

Dupa acea zi, Ted a observat schimbari majore la trupul sau: pielea i-a devenit catifelata, iar formele trupului au inceput sa fie feminine. Incetul cu incetul, Ted a inceput sa nu se simta ca un barbat, iar la un moment dat a luat decizia de a deveni femeie in toata puterea cuvantului. Prin urmare, a hotarat sa faca operatie de schimbare de sex.

Afla cum tratezi intepaturile de albine si viespi

Saptamana aceasta, Chloe si Renee, care formeaza inca un cuplu, au decis sa-si faca publica povestea.

Chloe, 40 de ani, a explicat ca reactia provocata de intepatura de albina (scaderea nivelului de hormoni masculini) a fost posibila din cauza unei afectiuni foarte rare, numita sindromul lui Klinefelter, pe care nu stia ca o are.

M-a transformat intr-un tanssexual”, a spus Chloe. “Am avut probleme de identitate a sexului toata viata, insa nu atat de grave. M-am casatorit si am facut copii. Insa dupa aceasta intepatura mi-a disparut parul de pe corp si au inceput sa-mi creasca sanii”, a mai povestit.

Renee, 48 de ani, recunoaste ca la inceput a respins total operatia de schimbare de sex pe care avea de gand sa o faca sotul ei. Iar prima data cand fostul Ted a imbracat rochie a fost foarte jenata.

Chiar a vrut, la un moment dat, sa puna capat relatiei: “Am vrut sa rup definitv relatia, dar imi luasem un angajament si eu respect asta. Iar apoi au fost copiii… Si dragostea pe care ne-am purtat-o nu a disparut peste noapte", a spus Renne.

In ciuda iubirii pe care si-o poarta, cuplul nu se descrie ca fiind unul de lesbiene si nici nu intretine relatii sexuale. Cele doua spun ca nu ma sunt casatorite legal, insa traiesc impreuna in aceeasi casa. “Traim impreuna, impartim responsabilitatile, ne crestem copiii impreuna”, a spus Chloe.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO