Barbat condamnat la inchisoare dupa ce a fost prins intr-un bar cu un pahar de Bailey's in fata. Fapta de care a fost acuzat

Dată publicare: 16-09-2014 18:14
Dată actualizare: 19-09-2014 00:05


Bailey's

Un barbat care adora crema irlandeza de whiskey Bailey's, pe care o bea ori de cate ori are ocazia, a fost condamnat la inchisoare de un judecator camerunez pentru ca "este homosexual".

Relatiile intre persoanele de acelasi sex in tara africana sunt interzise din 1972 si orice persoana acuzata de acest lucru este amendata sau condamnata la inchisoare pana la 5 ani, relateaza The Mirror.

Acum, un avocat din Cameron sustine ca autoritatile merg mult prea departe pentru a-si atinge scopul care consta in cresterea numarului de homosexuali pedepsiti. Michel Togue spune ca se intampla foarte rar ca doua persoane de acelasi sex sa fie prinse in flagrant intretinand relatii intime si din acest motiv politia recurge la tot felul de metode discutabile pentru a-si face "norma".

Avocatul sustine ca a aparat in instanta un barbat acuzat ca este homosexual, dupa ce a fost surprins intr-un bar band Bailey's, o bautura preferata in general de femei. Desi alte dovezi nu existau, acest barbat a fost condamnat la 9 luni de inchisoare.

Sursa: The Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO