"Baiatul pe care l-am iubit odata moare de ciuda ca nu ma are". Cum arata acum Lori. FOTO

17-06-2013 21:41


Lori Filipiak

Desi toti cei din familia ei sunt slabi, Lori a pierdut cumva controlul asupra kilogramelor ei inca din adolescenta, iar lucrul acesta i-a afectat grav viata.

Lori Filipiak, din Statele Unite, a povestit pentru The Huffington Post cum kilogramele in plus au dus-o la marginea prapastiei. “Nu stiu cum a inceput totul, dar stiu ca la un moment dat, in adolescenta, mancam pe ascuns. Mama imi verifica tot timpul mesele, dar nu avea cum sa ma urmareasca noaptea, cand dadeam iama in frigider", spune ea.

Pentru ca era grasa, Lori a fost mereu batjocorita de colegii de scoala. “Nu aveam niciun prieten, toata lumea radea de mine. Dupa ce am terminat liceul, am refuzat sa merg la facultate pentru ca eram in grozita ca o sa ajung tinta tuturor glumelor proaste”, a spus femeia.

Lori povesteste ca a incercat toate dietele din lume, dar renunta la ele rapid, pentru ca era mult prea deprimata. Dar, la un moment dat, s-a intamplat ceva care a determinat-o sa fie mai hotarata. “Eram intr-o vizita, iar acolo era si un baiat de care mie imi placea mult. Eram chiar indragostita de el. Cand a venit vremea sa mergem toti acasa, el le-a spus celorlalti: ‘sa chemam un camion sa o duca pe Lori acasa’. Niciodata nu m-am simtit mai mizerabil si cred ca acela a fost momentul in care am decis sa iau masuri majore”, a spus Lori.

La vremea aceea avea 120 de kilograme. Chiar de a doua zi a inceput sa mearga foarte mult pe jos si a renuntat la toate alimentele grase. "Mi-am calculat tot ce mancam si am stabilit o limita de 1.200 de calorii pe zi. Inainte consumam si de 5 ori mai mult”, a spus Lori.

Dupa doi ani, facand miscare si mancand sanatos, Lori a ajuns la 65 de kilograme. “Cred ca baiatul de care imi placea odata moarte de ciuda cand ma vede acum”, spune ea.

S-a casatorit intre timp si a facut si un copil. In perioada sarcinii s-a ingrasat destul de mult, dar a revenit la cele 65 de kilograme dupa cateva luni.
 

Sursa: Huffington Post

VIDEO PROTVPLUS.RO