"Baiatul este confuz". Ar putea sa stea 20 de ani dupa gratii pentru ce facea cu elevul ei in clasa

Dată publicare: 28-01-2013 08:33
Dată actualizare: 31-01-2013 07:06


profesoara

O profesoara si-ar putea petrece urmatorii 20 de ani la inchisoare. Tanara a fost surprinsa de politisti, in casa in care locuia cu tatal ei, in compania unui elev minor. Ceea ce planuiau cei doi a trimis-o pe femei direct dupa gratii.

Kathryn Murray, in varsta de 29 de ani, era profesoara la o scoala din Houston, Texas. Ea a inceput o relatie sexuala cu unul dintre elevii ei, care avea doar 15 ani.

In ziua in care a fost ridicata de politisti, aceasta planuia sa fuga cu baiatul in Mexic si sa inceapa o noua viata impreuna.

Femeia va fi judecata pentru intretinere de relatii sexuale cu un minor, dar si posibila rapire, daca se confirma faptul ca intentiona sa fuga cu baiatul.

In cazul in care va fi gasita vinovata, profesoara isi va petrece urmatorii 20 de ani la inchisoare.

Ea a facut sex cu elevul la el acasa, in clasa de curs si la un hotel.

Potrivit dosarului intocmit de procurorul care se ocupa de acest caz, fratele minorului a declarat ca i-a surprins intr-o zi in dormitor. El a marturisit ca a intrat in camera, a vazut un sutien negru, un prezervativ folosit pe podea si pe profesoara, care incerca sa se ascunda sub o patura.

Minorul i-a povestit mamei sale ca e indragostit de profesoara de arte si ca s-a iubit cu ea de mai multe ori.

“Nu pot sa cred ca fiul meu a ajuns intr-o astfel de situatie. Baiatul este confuz si incercam sa ii aratam ca nu e bine sa traiasca asa”, a declarat mama minorului.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO