Baiatul care s-a nascut cu "Sindromul Varcolacului" si este privit ca un dar de la Dumnezeu. De ce refuza tratamentul

Dată publicare: 13-04-2016 12:24
Dată actualizare: 16-04-2016 07:00


Bebelus care o tine de mana pe mama

Muhammad Raihan, un baietel de 13 ani, din Indonezia, s-a nascut cu o boala rara, numita "Sindromul Varcolacului", o boala care apare la om dintr-un miliard.

Lui Muhammad ii creste par pe aproape toata suprafata corpului, inclusiv pe fata si ajunge si pana la 7 cm lungime. In ciuda aspectului sau, care il face sa arate mai mult ca un om-lup, Muhammad a refuzat tratamentul medical pentru ca, spune el, in satul sau din Indonezia este privit ca un zeu hindus.

Desi multi il batjocoresc pentru felul in care arata, adolescentul spune ca locuitorii din satul lui cred ca el este uo binecuvantare de la Dumnezeu.

Baiatul traieste impreuna cu mama lui vaduva si alti patru frati, intr-un sat din Indonezia. "Nu ma deranjeaza atentia pe care o primesc. Unii rad de mine, altii spun ca sunt binecuvantat. Unii dintre ei vin de departe, din alte sate, doar ca sa vada cum arat. Ei cred ca sunt un zeu si am puteri speciale, dar stiu ca arat diferit, deci nu ma deranjeaza" a declarat baiatul, conform Daily Mail.

Mama lui, care a ramas vaduva in urma cu 10 luni, l-a dus pe baiat la mai multi docotori, in speranta ca vor gasi un tratament si il vor vindeca, dar a oprit tratamentul dupa ce doctorii i-au spus ca parul lui va creste mai lung si mai subtire, odata cu varsta.

"Cand era mic, am observat ca avea mai mult par pe corp decat fratele lui mai mare, dar nu credeam ca este vorba despre o boala. Dar am inceput sa imi fac grini cand am vazut ce se intampla, de la an la an. Niciun doctor nu a avut cum sa-l trateze. Unii dintre ei s-au oferit sa faca tratament cu lasere, dar era peste posibilitatile noastre financiare. Asa ca ne-am oprit, iar el crede ca este binecuvantat" a declarat mama ei.

"Sunt binecuvantat de Dumnezeu si asta ma face fericit. Sunt copilul lui preferat si vreau sa-l slujesc toata viata. Nu vreau niciun fel de tratament pentru ca ma simt bine asa cum sunt".

"Sindromul varcolacului" este o boala foarte rara, care apare la un om dintr-un miliard si se manifesta prin cresterea excesiva a parului pe tot corpul.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO