Baiat de 10 ani, arestat de politie la solicitarea mamei sale. Lectia de neuitat pe care femeia i-a dat-o fiului ei. VIDEO

Dată publicare: 02-05-2015 12:31
Dată actualizare: 05-05-2015 07:02


arestat

O mama din Statele Unite a decis sa-i dea o lectie de neuitat fiului ei de 10 ani, pentru ca devenise neascultator la scoala, era obraznic si nu-i facea temele.

Ciquita Hill (33 de ani) a solicitat ajutorul politiei locale, iar doi politisti au venit la domiciliul acestora si s-au prefacut ca il aresteaza pe cel mic, relateaza Daily Mail. Mama sa spune ca Sean era "obraznic, nerespectuos, nu asculta de profesori, raspundea si nu-si facea temele".

Astfel ca a decis sa-i faca o farsa baiatului, pentru ca, spune ea, ramasese fara optiuni pentru a-l cuminti. Ea spune ca s-a temut ca fiul ei va ajunge sa nu repecte legile ca si adult, ceea ce i-ar pune viata in pericol. Astfel ca a telefonat Departamentului de Politie din Columbus, iar conducerea a acceptat sa trimita doi ofiteri la locuinta sa.

La inceput, arata sursa citata, baiatul nu a crezut in amenintarile mamei sale si a ras cand i-a vazut pe ofiteri, insa totul s-a schimbat dupa ce acestia l-au incatusat si l-au bagat in masina de politie, unde au avut o discutie educativa cu el.

Sean a izbucnit in plans, insa dupa ce politistii i-au tinut o lectie, el a alergat inapoi in casa si si-a imbratisat mama, pormitandu-i ca va fi ascultator.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO