Bacsisul urias pe care l-a primit o chelnerita din SUA din partea unei cliente generoase: "Nu-mi venea sa cred"

Dată publicare: 03-05-2015 13:01
Dată actualizare: 06-05-2015 06:54


loran

O chelnerita din Arkansas a primit un bacsis urias de 2.000 de dolari, la o nota de plata de nici 280 de dolari, in timp ce isi lucra tura cu jumatate de norma la un restaurant local.

Loran Lopez si-a inceput marti lucrul fara sa stie ce cadou consistent urma sa aiba din partea unei cliente generoase, scrie Daily Mail. Dupa ce a servit-o, a ramas uimita cand a vazut ca a primit un bacsis de 2.000 de dolari. "Nu am putut sa vorbesc timp de doua minute. Am stat si m-am holbat, nu-mi venea sa cred", a povestit tanara pentru ABC News.

Ea spune ca s-a intors la masa clientei si a imbratisat-o.

"I-am multumit de un milion de ori, iar ea a spus: "Stiu ca nu sunt obligata sa las bacsis, dar vrea sa fac asta pentru oameni". A fost si ea chelnerita, asa ca ii place doar sa dea inapoi", a mai spus Loran.

Clienta, care a dorit sa-si pastreze anonimatul, este cunoscuta pentru bacsisurile generoase pe care le lasa la restaurant. De fapt, pe langa bacsisul pe care i l-a lasat tinerei, femeia i-a dat barmanului un bacsis de 700 de dolari si cate 100 de dolari fiecarui bucatar.
 

Sursa: Daily Mail

Tags: chelnerita, bacsis,


VIDEO PROTVPLUS.RO