CAMERA DE SUPRAVEGHERE: Cum este "parcat" un Lamborghini Gallardo, intr-o bariera de beton, de valetul unui hotel

Dată publicare: 12-07-2014 10:20
Dată actualizare: 15-07-2014 06:59


Ce se intampla cand dai cheile unui Lamborghini Gallardo de 250.000 de euro unui valet? Urmariti imaginile de pe camerele de supraveghere. S-a intamplat zilele trecute, la un hotel de cinci stele din New Delhi, India.

Bolidul de lux tasneste de pe loc, loveste o alta masina, e cat pe ce sa spulbere un angajat al hotelului care se arunca in laturi speriat, apoi se propteste intr-o bariera de beton, la intrarea hotelului Meridian din New Delhi.

O fotografie publicata de ziarul The Times of India arata partea din fata a bolidului, complet distrusa.

Valetul care practica de 10 ani aceasta meserie si trebuia sa parcheze fiorosul Lamborghini Gallardo, botezat dupa numele unui taur de corida, a pierdut, se pare, controlul volanului. Probabil ca n-a stiut sa stapaneasca herghelia de cai putere de sub capota. In plus, zona era alunecoasa, pentru ca tocmai plouase.

Proprietarul cere acum despagubiri de 250.000 de euro, dar nici hotelul si cu atat mai putin valetul nu-si asuma vreo responsabilitate pentru acest accident. Asa ca politia ancheteaza si, probabil, justitia urmeaza sa stabileasca deznodamantul.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO