Aventura ca in "Marea Mahmureala". Cinci francezi s-au imbatat, au furat o lama si au scos-o in oras

Dată publicare: 03-11-2013 20:36
Dată actualizare: 06-11-2013 07:05


Dupa o noapte in club cu prea mult alcool, cinci tineri francezi au furat o... lama de la un circ. Au plimbat-o prin tot orasul Bordeaux, iar cand au obosit, au urcat-o intr-un tramvai.

"Aventura" s-a incheiat cand vatmanul a chemat politia. Tinerii au reusit sa fuga, inainte de venirea politistilor, iar blandul animal a asteptat ajutoare, intr-o statie, legat de un stalp.

Lama... ''rapita'' este un mascul de 8 ani, botezat Serge.

"Este singura lama care a mers cu tramvaiul!", se amuza directorul circului.

N-a avut incotro. Serge a fost luat pe sus de cinci studenti din adapostul sau de la circul din Bordeaux si dus la plimbare prin oras. A ajuns inclusiv intr-un tramvai. Unul dintre calatori a pozat lama, care se oprise cuminte intre randurile de scaune.

"Ne-am panicat imediat. Ne-am trezit, ne-am dus sa vedem daca lama este acolo. Am observat multe schimbari in tarcuri. Serge disparuse, poneii erau pe afara. Au eliberat si o zebra, pe care ar fi vrut sa o ia cu ei", mai spune directorul.

Petrecaretii au fost prinsi in cele din urma, dar nu prea-si mai amintesc ce au facut. De teama ca episodul s-ar putea repeta, proprietarul circului a angajat o firma de paza care sa aiba grija de animale.

Intre timp insa, Serge a ajuns vedeta pe siteurile de socializare. Cu ajutorul unui program de editare foto, admiratorii lui l-au ''plimbat'' cu o barja, l-au dus la un magazin de dulciuri si l-au pregatit de scufundari.

 

Tags: circ, lama, franta,


VIDEO PROTVPLUS.RO