"Aveam trei barbii inainte" Cum arata acum bucatarul care a slabit 38 de kilograme in un an

Dată publicare: 06-09-2014 11:57
Dată actualizare: 09-09-2014 00:25


Matt Bradley

Matt Bradley, in varsta de 23 de ani, a reusit sa slabeasca 38 de kilograme in mai putin de un an, totul dupa ce a fost convins de logdnica lui, Hannah, in timp ce faceau pregatirile pentru nunta.

Britanicul, care lucreaza ca bucatar, are considerat obez din punct de vedere clinic, avand o greutate de 118 kilograme, lucru care ii afecta si respectul de sine, potrivit Daily Mail.

"Eu si Hannah, sotia mea, ne-am ingrasat treptat in adolescenta. Incepusem sa avem proprii bani si marea parte a lor se duceau pe mancare. Nici slujba de bucatar nu m-a ajutat foarte mult, eram inconjurat de mancare si luam cel putin trei mese pe zi. Aveam trei barbii inainte", a povestit Matt.

In urma cu 18 luni, cei doi isi faceau pregatirile de nunta, moment in care au hotarat ca ar fi cazul sa slabeasca. "Hannah m-a convins sa ne inscriem intr-un program de slabit. Nu am fost foarte incantat de idee", a spus britanicul.

Acesta spune ca si-a dat seama de greseala lui imediat ce a intrat in sala de fitness. Cei doi au inceput imediat sa-si schimbe stilul de viata, reducandu-si dieta si incepand sa faca tot mai mult sport.

"Cel mai mare imbold a venit dupa ce m-am dus la medic, cateva luni mai tarziu. M-a confundat, credea ca trebuie sa consulte un barbat de 118 kilograme", a mai spus Matt.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO