"Aveam gura cat o minge de fotbal. N-am putut sa-mi sarut sotul in ziua nuntii". Ce a patit o femeie dupa o operatia estetica

Ultima actualizare: 22-03-2014 07:39
operatii estetice buze

A vrut ca in ziua nuntii sa arate impecabil si s-a pregatit din timp pentru asta. Pe ultima suta de metri, Deborah, o femeie trecuta de 40 ani, a vrut si o interventie pentru marirea buzelor.

Desi in prima faza se gandise la ceva temporar, Deborah Kelly s-a lasat convinsa de chirurg si a ales un tratament permanent. Acum, la cativa ani ani dupa interventie, spune ca a avut gura plina de rani si vezicule pline de lichid, iar in ziua nuntii nici macar nu si-a putut saruta sotul.

"Am facut interventia cu 3 luni inainte de nunta. Imediat dupa aceea, buzele mi s-au umflat ingrozitor si aveam gura cat o minge de fotbal. Medicul mi-a spus ca trebuie sa tin gheata pe buze si imi trece", a spus femeia.

Ziua nuntii era aproape, insa starea ei era departe de a se imbunatati. Umflaturile au scazut, insa gura ei era practic rana vie si avea dureri destul de greu de suportat.

"Pentru ca m-am maritat dupa 40 de ani, ca-l intalnisem pe barbatul viselor mele, ma asteptam la o nunta ca-n povesti. Am planuit si momentul sarutului, insa n-a iesit deloc asa cum credeam.... A fost doar un pupic rapid, pentru ca ma dureau buzele", a spus femeia.

Deborah, acum de 47 de ani, spune ca a avut cativa ani de suferit dupa interventie. "Si acum buzele mele sunt sensibile. De multe ori nu pot sa-mi sarut sotul asa cum vreau. E clar ca acea interventie mi-a afectat si intimitatea", spune femeia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO