Avea peste 100 de kilograme, dar un incident la serviciu a facut-o sa slabeasca imediat. Cum arata acum tanara. FOTO

Ultima actualizare: 29-07-2015 07:10
slabire

O tanara din Marea Britanie da o lectie de vointa dupa ce a reusit sa slabeasca 44,5 kilograme, nefiind multumita de felul in care arata in costum de baie.

Emma-Jo Beadle (28 de ani) a reusit sa-si mareasca cu sase marimi hainele in decursul a zece ani de mancat haotic, in care nu a facut sport deloc, ajungand la 101 kilograme. Insa totul s-a schimbat dupa un incident jenant petrecut intr-o sedinta de serviciu, atunci cand fermoarul fustei i-a plesnit, relateaza The Sun. Atunci si-a promis ca nu va mai merge in nicio vacanta pana cand nu va slabi indeajuns de mult.

"Ultima mea vacanta m-a lasat cu un gust amar. Am avut un declick dupa ce m-am vazut in fotografii, astfel ca m-am decis sa slabesc", spune tanara.

Prin urmare, s-a inscris intr-un program de slabire, in care mesele sunt inlocuite de shake-uri foarte bine proportionate din punct de vedere nutritional. A slabit cate 6,3 kilograme in fiecare luna, ia treptat a reintrodus mesele solide in dieta sa si a inceput sa faca exercitii cate 20 de minute pe zi. In doar 6 luni a reusit sa fie mai slaba cu 38 de kilograme si gata de a merge la plaja.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO