Avea jumatate de kilogram la nastere si medicii nu i-au dat nicio sansa de supravietuire. Ce s-a intamplat cu bebelusul

Ultima actualizare: 02-12-2015 07:03
bebelus prematur

Caz uluitor in Marea Britanie, unde un bebelus nascut prematur a invins toate pronosticurile doctorilor.
 

Faith Snell s-a nascut la 25 de saptamani, cantarind jumatate de kilogram, potrivit The Sun. Mai mult, in timpul cezarienei de urgenta prin care a fost adusa pe lume, micuta a suferit o hemoragie cerebrala. Si-a petrecut primele 6 saptamani de viata la terapie intensiva, iar in aceasta perioada medicii le-au recomandat de doua ori parintilor sa o deconecteze de la aparate, fiindca nu are sanse de supravietuire.

 

 

Insa bebelusul s-a incapatat sa traiasca si acum, la 3 ani, a invatat sa mearga si sa vorbeasca, in conditiile in care medicii spuneau ca aceste lucruri ii vor fi imposibile. Are mana dreapta paralizata si probabil nu va putea sa o miste niciodata dar, cu ajutorul fizioterapetului, a invatat sa merga inca de la 2 ani. "Se joaca, deseneaza si socoteste foarte bine", spun parintii.

“Medicii ne-au spus ca va trebui sa fie conectata la un tub de oxigen in primii patru ani de viata”, spune mama copilei. “Insa nu a mai avut nevoie la o saptamana dupa ce am adus-o acasa din maternitate”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO