Avea grija de persoanele obeze, desi ea avea o mare problema cu kilogramele. Schimbarea prin care a trecut in 3 ani. FOTO

28-09-2015 12:10


Laura Chapman

Laura Chapman lucra ca asistenta la un centru de recuperare pentru persoanele obeze, cand a realizat ca si ea are o mare problema cu kilogramele.

"Incepusem sa ma simt ca o ipoctrita. Ma ocupam de oameni care isi distrugeau sanatate si le dadeam sfaturi, desi eu nu le respectam. Eram grasa, si riscam sa fac diabet si probleme cardiace", spune Laura.

De Revelion mi-am pus in plan ca pana la varstade 30 de ani sa slabesc si sa imi schimb radical stilul de viata. Si a reusit.

"Am inceput sa ma ingras inca de cand eram copil. Mama gatea destul de gras. In adolescenta am continuat sa consum alimente grase si procesate", a mai spus femeia.

"Am realizat ca am o mare problema cand am inceput sa lucrez la centru. Eram la fel de grasa ca multi dintre pacienti. M-am inscris la un curs dedicat persoanele supraponderale, mi-am schimbat alimentatia si am inceput sa fac sport", a continuat Laura.

In ziua in care a implinit 30 de ani, Laura a imbracat si rochia sexy la care visa. A slabit atat de mult incat prietenii, invitati la petrecere, au avut parte de o mare surpriza. Aproape ca nu au recunoscut-o.

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO