Avea emotii si a inceput sa se comporte ciudat in ziua nuntii. Ce a descoperit mireasa cand a fost dusa la spital de mama ei

25-08-2016 16:40

mireasa

Kelly, o tanara din insorita Californie era gatita si gata de nunta cand a inceput sa aiba emotii mari, halucinatii si sa se comporte straniu. Nelinistita, mama ei a decis sa o duca la spital cu doar cateva ore inainte de ceremonie.

Cum vizita la camera de garda a fost facuta pe ultima suta de metri, Kelly era coafata, machiata de seara si imbracata in rochia de mireasa, o priveliste deloc obisnuita pentru cei care asteptau sa intre la un consult, relateaza site-ul littlethings.com.

Nestiind daca de vina sunt emotiile pe care le simte orice mireasa ori ceva mai grav, mama lui Kelly a cerut de urgenta un consult psihiatric. Cu toate acestea, dr. Edward Panacek, medicul care se ocupa de trierea pacientilor, avea un alt diagnostic in minte si a tinut sa ii faca un ultim examen inainte de a o trimite la sectia de neurpsihiatrie.

Specialistul a examinat ceafa tinerei si acolo a descoperit o larva de un centimetru lungime.

Fata participase la petrecerea burlacitelor in Costa Rica, unde a fost intepata de un tantar exotic. Ea a acoperit zona afectata cu un unguent. Lotiunea a creat o pelicula ce nu i-a permis larvei sa iasa la suprafata..

Cazul lui Kelly a fost reconstituit in reality show-ul american "Untold Stories of the ER".

 

 

Sursa: Little Things


VIDEO PROTVPLUS.RO