Autoritățile din Irlanda investighează apariția unui OZN, care ”s-a mișcat foarte rapid”

Dată publicare: 13-11-2018 11:12
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Avion

Autoritatea Aviatică Irlandeză investighează un caz în care au fost raportate lumini strălucitoare și obiecte zburătoare neidentificate pe coasta de sud-vest a Irlandei.

Potrivit BBC News, incidentul a avut loc la ora locală 06.47, pe 9 noiembrie, când un pilot al companiei British Airways a contactat controlorul de trafic aerian.

Pilotul a vrut să știe dacă sunt cumva exerciții militare în zonă, pentru că era ceva care ”se mișca foarte rapid”.

Controlorul de trafic aerian i-a răspuns că nu există niciun exercițiu.

Pilotul, care se afla în zbor din orașul canadian Montreal spre Heathrow, a declarat că a fost ”o lumină foarte strălucitoare”, iar un obiect a apărut din partea stângă a aeronavei, înainte să dispară rapid spre nord.

Un alt pilot s-a alăturat acestei discuții și a spus că este posibil să fi fost un meteorit sau un alt obiect care a re-intrat în atmosfera pământului.

Un alt pilot a afirmat că viteza acelui obiect a fost ”astronomică, la fel ca Mach 2” - ceea ce înseamnă de 2 ori viteza sunetului.

”În urma semnalărilor unui număr mic de aeronave, vineri, 9 noiembrie, referitoare la o activitate aeriană neobișnuită, Autoritatea Aviatică Irlandeză va întocmi un raport”, a anunțat această instituție.

 

Sursa: Pro TV

Tags: ozn, pilot, avion, ufo, irlanda,


VIDEO PROTVPLUS.RO