Australienii au mai descoperit "o creatura neobisnuita". Ce reprezinta de fapt pestele ciudat, care a ajuns vedeta online

Ultima actualizare: 24-02-2016 07:00
creaturi australia

Cativa pescari din Australia au scos la suprafata de pe fundul oceanului o specie de peste care i-a uimit prin aspectul sau fizic mai putin obisnuit.

Creatura ciudata a fost pescuita in largul coastei  Victoriei. Curiosi sa afle ce au adus la suprafata, acestia au cerut parerea unor experti, relateaza Daily Mail

Biologii marini au ajuns la conluzia ca este vorba de o ruda a pestelui unditar sau diavolul de mare - un peste din familia Lophiidae a carui carne este foarte apeciata. Numele sau se trage de la faptul ca este dotat cu un fel de undita cu care atrage prada.

Imaginile cu neobisnuitul peste s-au viralizat pe retelele de socializare din Australia unde s-a inregistrat o spatamana incarcata in "curiozitati".

In urma cu cateva zile, un barbat a publicat online o imagine surprinsa la marginea lacului Macquarie din Noul Wales de Sud.

Poza cu ceea ca parea a fi un crocodil ciudat si inspaimantator a starnit dezbateri online, multi sustinand ca este un fals. Misterul s-a spulberat cand un specialist a explicat pentru presa locala ca este vorba despre un tipar specific zonei Australiei care poate ajunge si la 2 metri lungime.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO