Au vrut sa-si fotografieze fetita care "vorbea cu un prieten imaginar". Cand au vazut poza, parintii au chemat un exorcist

Ultima actualizare: 23-12-2015 07:19
fantoma

Amanda Twiggs, mama unei fetite de 2 ani din Marea Britanie, a avut parte de spaima vietii ei cand, intr-o glume, a vrut sa-si surprinda copilul vorbind cu un prieten imaginar. Doar ca rezultatula fost de-a dreptul sinistru.

In imagini, spune ea, a vazut o umbra neagra, care arata ca fantoma unui copil. Femeia povesteste ca la inceput s-a amuzat de faptul ca fetita ei vorbeste singura, dar a inceput sa se sperie dupa ce in casa ei s-au intamplat mai multe lucruri stranii.

"Hainele mele dispareau, iar incaltarile ajungeau in locuri ciudate. Noaptea, ma trezeam si o auzeam cum vorbeste cu cineva in dormitor si se auzeau constant zgomote."

Asa ca femeia a decis sa apeleze la ajutorul unor exorcisti. Dupa vizita lor, spune ea, fetita a inceput din nou sa doarma noptile. "O urmarea spiritul unui baiat de noua ani. A fost ciudat sa avem un exorcism in casa, dar cand s-a terminat, m-am simtit mult mai linistita."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO