Au avut cea mai mare surpriza. Ce au descoperit doi politisti in masina unui taran: "Aproape ca nu-mi venea sa cred ce vad"

Ultima actualizare: 31-03-2015 07:10
Polonia

Un fermier din Polonia i-a socat pe politisti, dupa ce acestia i-au vazut intamplator masina - un Fiat Punto - la un semafor. Agentii au ramas cu gurile cascate cand au vazut ce se afla in autoturismul taranului.

Fermierul in varsta de 53 de ani, pe nume Zbigniew Grabowski, transporta o vaca, dupa ce fusese cu animalul la un veterinar din localitatea Mogilno. El isi transformase masina - care este cunoscuta pentru dimensiunile sale mici - intr-un "grajd" mobil, avand inclusiv fan si bariere de lemn, exact ca intr-un grajd, scrie Daily Mail.

Politistii nu numai ca NU au fost amuzati de aceasta descoperire, dar i-au interzis fermierului sa-si continue drumul si l-au obligat sa se intoarca din drum cu animalul si sa-l duca inapoi la gospodaria sa.

"La un moment dat eram la un semafor si am tras masina langa un autoturism. M-am uitat, iar cand am vazut fata unei vaci holbandu-se la mine ... nu mi-a venit sa cred. Aproape ca nu-mi venea sa cred prima data. Apoi s-au schimbat luminile la semafor, iar masina a plecat, cu vaca uitandu-se in continuare la mine pe geam. Era o masina atat de mica, saracul animal, cred ca era foarte inghesuit acolo" - a declarat politistul Tomek Mroczkowski.

Taranul a fost amendat cu suma de aproximativ 100 de euro si a ramas si fara de permisul de conducere.

Mai ciudat este insa faptul ca acest incident vine la 3 saptamani dupa ce un sofer a fost prins in timp ce transporta o oaie intr-un Volvo, insa de aceata data in Marea Britanie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO