A pus pe Facebook un clip cu fiica lui. Cand a vazut asta, profesoara fetitei i-a cerut sa-l stearga imediat

Dată publicare: 18-12-2014 16:59
Dată actualizare: 21-12-2014 07:29


facebook anunta

O familie din Marea Britanie a pornit un adevarat razboi mediatic impotriva scolii la care invata fiica lor, dupa ce o profesoara le-a cerut sa stearga un videoclip publicat pe Facebook.

Douglas Holmes, tatal unei fetite in varsta de patru ani, si-a filmat fiica la serbarea anuala de la scoala, apoi a incarcat clipul pe pagina sa de Facebook.

A doua zi insa, o profesoara de la scoala fiicei sale, care aparea in imaginile filmate, i-a cerut sa stearga clipul de pe reteaua de socializare.

Barbatul a povestit ca situatia l-a infuriat si ca i se pare nedrept sa nu poata incarca pe Facebook filmarea de la serbarea fetitei intrucat este dreptul sau.

Pe de alta parte, reprezentantii institutiei de invatamant sustin ca protectia copiilor este extrem de importanta si ca, atata timp cat in videoclip apar si copii ai caror parinti nu si-au dat acordul sa apara filmarile pe retele de socializare, clipurile ar trebui sterse.

"Profesorul i-a informat pe parinti, la serbare, ca au voie sa fotografieze si sa filmeze, dar ca este interzis sa impartaseasca imaginile pe Facebook, Twitter sau Instagram. Exista, de exemplu, copii a caror identitate trebuie protejata", spun reprezentantii scolii.
 

Sursa: Daily Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO