A platit peste 1 milion de dolari pentru casa visurilor, fara sa stie ce ascundea. Secretul teribil descoperit de o familie

Ultima actualizare: 28-06-2015 07:01
casa bantuita

O familie din New Jersey, SUA, traieste in teroare dupa ce au reusit sa stranga bani si sa-si cumpere casa visurilor, insa nu banuiau ca noua locuinta va veni alaturi de un secret terifiant. 

Cuplul a depus o plangere la tribunal in care sustine ca, de cand s-au mutat, au primit o scrisoare ciudata de la cineva care se intituleaza "Privitorul", in care ciudatul strain i-a intrebat de ce stau in locuinta respectiva, amenintandu-i apoi ca "va afla adevarul", relateaza Buzzfeed.

"Bunicul meu a pazit casa in anii '20, apoi tatal meu, in anii '60. Acum este randul meu. De ce sunteti aici? Voi afla adevarul si veti plati pretul. Chiar trebuie sa umplu casa cu sange tanar?", le-a scris strainul in scrisoare.

Cei doi soti, care au si trei copii, i-au dat in judecata pe cei care le-au vandut locuinta si spun ca le este teama sa mai intre in casa, mai ales dupa ce au primit o a doua scrisoare de amenintare.

 

"Eu sunt stapanul casei. Se vor juca oare cei mici in pivnita? Cine va avea camera cu vedere spre strada? Toate ferestrele si usile din casa imi permit sa va privesc si sa va urmaresc toate miscarile", mai scrie in al doilea document depus de cuplu drept dovada la tribunal.

Andrew Skibitsky, primarul orasului, a declarat ca politia a demarat o investigatie si ca se asteapta sa-l gaseasca in curand pe cel care terorizeaza familia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO