Au invitat la propria nunta un "cavaler de onoare" de 300 de kg. Cum s-a comportat ursul. FOTO

Ultima actualizare: 03-11-2016 07:07
urs

Denis si Neyla ambii in varsta de 30 de ani, un cuplu proaspat casatorit din Rusia, au invitat la propria nunta un urs de peste 300 de kilograme.

Ursul, numit Stepan, chiar a purtat si papion, fiind foarte implicat in desfasurarea ceremoniei. Avand o inaltime de peste 2 metri, stand in picioare, animalul a fost pozat in diferite ipostaze alaturi de mireasa si mire, potrivit Daily Mail

Denis a declarat: “Desi stiam ca Stepen e un animal bland, totusi e urias si imprevizibil. Ne-a fost putin teama, dar suntem fericiti ca ne-am implinit visul. A fost o experienta fantastica sa-l avem la sedinta foto alaturi de noi. Ne vom aminti ziua aceasta pentru totdeauna.”

Ursul "domesticit" a devenit faimos in mai 2016, cand mai multe fotografii cu el au fost facute publice. Stepan a fost adoptat de un Sventlana si Yuriy Panteleennko, la doar 3 luni de la nastere, fiind gasit de vanatori in padure, dupa ce mama lui pierise.

Stepan are 23 de ani si cantareste peste 300 de kilograme. Svetlanta a relatat: “Iubeste foarte mult oamenii si e foarte sociabil. In ciuda a ceea ce cred oamenii, nu este agresiv deloc. Nu ne-a muscat niciodata.”

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO