Au fost despartite la nastere, dar s-au regasit intamplator, pe internet. Cum a decurs reuniunea emotionanta a doua gemene

Dată publicare: 06-02-2014 19:25
Dată actualizare: 09-02-2014 06:57


Gemene

Doua tinere, separate la nastere, s-au regasit 26 de ani mai tarziu, prin intermediul YouTube. Cele doua nici macar nu locuiau pe acelasi continent, iar regasirea lor a fost aproape un miracol.

Anais si Samantha s-au nascut in Busan, Coreea de Sud, dar au fost adoptate de familii diferite. Anais a ajuns in Franta, in timp ce Samantha a crescut in New Jersey, scrie Business Insider.

Niciuna dintre ele nu stia ca mai are o sora geamana. Intamplarea a facut ca Samantha, de profesie actrita, sa apara pe site-ul IMDB. Anais a observat ca aceasta are aceeasi zi de nastere ca ea si ca este nascuta tot in Coreea de Sud.

Curioasa, tanara a inceput sa caute mai multe informatii si a descoperit un filmulet pe YouTube, creat de Samantha, in care vorbea despre cum se simt cei adoptati. Tot atunci, Anais a observat ca au trasaturi comune si a decis sa o contacteze pe Facebook. A urmat o intalnire virtuala pe Skype si ambele spun ca, in acel moment, si-au dat seama ca sunt gemene.

Prima intalnire reala a avut loc in Londra si, de atunci, cele doua au devenit foarte apropiate, calatorind inclusiv in orasul lor natal, din Coreea de Sud.

 

Sursa: Business Insider


VIDEO PROTVPLUS.RO