Au folosit o tabla de spiritism, dar au ajuns la spital. Ce s-a intamplat cu adolescentele e absolut socant VIDEO

Dată publicare: 15-09-2016 09:36
Dată actualizare: 18-09-2016 05:45


Exorcizare

Niste adolescente din Mexic au fost exorcizate, dupa ce au incercat sa contacteze un demon, folosind o tabla de spiritism ouija.

In clipul socant, filmat in Iquitos, Peru, se observa cum una dintre fete sare si incearca sa o prinda pe cealalta fata, dar politistii o opresc. Oficialii bisericii le-au citit versete din Biblie fetelor, in timp ce acestea se zbateau pe podea, potrivit Daily Mail

Preotii au declarant ca fetele au fost exorcizate timp de 5 ore, dupa ce se presupune ca ar fi fost posedate de demoni. Dupa ce acestia au esuat, fetele au primit tratament medicamentos.

Provocarea supranumita “Charlie, Charlie, Challenge” este un ritual supranatural cu ajutorul caruia, se presupune, ca poti contacta un spirit.

In timp ce se incruciseaza doua creioane, pe o coala se scriu cuvintele “Da” si “Nu”, de 2 ori, iar dupa aceea se invoca spiritul, multi alegand sa se filmeze si sa impartasesca online acest experiment.

Cei care recurg la aceasta provocare mai intai trebuie sa rosteasca, timp de 2 ori, mesajul:” Charlie, Charlie, ne putem juca?” asteptand sa observe daca cele doua creioane incrucisate se indreapta catre “Da” sau catre “Nu”. Daca raspunsul este “Da”, atunci ii pot adresa intrebari spiritului malefic.

Pentru a incheia jocul, ei trebuie sa ceara permisiunea rostind cuvintele: “Charlie, Charlie, putem sa ne oprim?”. Jucatorii trebuie sa astepte ca Charlie sa raspunda afirmativ, indreptand creionul catre raspunsul correct.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO