Au facut din greseala o fotografie in propria casa. Cand au vazut ce apare pe imagine au incremenit

Ultima actualizare: 25-06-2016 07:24
fantoma

Fotografia facuta publica pe retelele de socializare de o familie din Blarney, Irlanda, a adunat mii de comentarii si share-uri, si a fost preluata rapid de presa de pe continent.

Ciara O’Callaghan a facut din greseala o fotografie cu telefonul, intr-una din camerele casei in care locuieste cu sotul si cei doi copii ai lor.

Cand s-a uitat peste imaginile din galerie si a observat ce apare pe imagine a incremenit: un chip bizar se vedea pe tavanul camerei.

Femeia a postat apoi imaginea pe Facebook, iar reteaua de socializare a identificat chipul bizar ca fiind al unei persoane, oferind chiar optiunea de "tag".

Ca sa fie sigura ca nu e o greseala, Ciara i-a dat fotografia cumnatului ei, care a prelucrat-o in Photoshop, schimband culorile, luminozitatea si contrastul. Rezultatul a fost cat de poate de edificator: in imagine apare un chip cu trasaturi umane.

"Nu avem pe nimeni in familie care sa semene catusi de putin cu trasaturile chipului din imagine, ca sa credem ca ar putea exista o explicatie logica", a declarat tanara.

Mii se persoane care au vazut imaginea pe Facebook au lasat comentarii cu tot soiul de ipoteze la adresa aparitiei bizare: "Unii au zis ca pare o scena rupta din filmul Conjuring, altii sustin ca este vorba despre un spirit bun", a declarat irlandeza, care recunoaste ca, oricat ar fi de sceptica, nu a avut inca curajul sa mai ramana singura in casa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO