Au descoperit un piton urias in curtea casei si s-au speriat cand l-au vazut. Ce inghitise sarpele

03-02-2016 12:50

piton pisica

Australienii se confrunta cu "o invazie" de pitoni, in zona North Queensland. Numai luna trecuta, cinci pisici au fost inghitite de pitoni care s-au apropiat foarte mult de casele oamenilor.

Politia animalelor din Queensland se confrunta cu tot mai multe cazuri de pitoni uriasi care se apropie de case si ucid animalele de companie ale localnicilor.

In doar o luna, cinci pisici au murit, dupa ce au fost inghitite de serpi. "Este dificil, mai ales cand te duci la oameni acasa si au copii mici, care plang dupa animalul lor preferat" a spus David Walton, cel care a venit la ultimele interventii. mai multe familii au sunat, speriate, la politia animalelor, dupa ce au descoperit in curtile caselor serpi uriasi, care le mancasera animalele de companie.

Pe pagina de Facebook a firmei "Cairns Snake Removals", au fost postate imagini socante cu pitoni si de cinci metri lungime, care inghitisera pisici si aveau stomacul umflat.

Walton spune ca metodele crude prin care pitonul isi ucide victimele ar afecte serios un copil, daca ar asista la o astfel de scena. Acesta a mai declarat ca atacurile din ultima luna sunt neobisnuite pentru aceasta zona.

 

Today I was called out for another Amethystine (Scrub) Python. Cat number 5 has been taken for this month. This particular one was another day time ambush. Pet owners please be aware.

Posted by Cairns Snake Removals on Saturday, January 30, 2016

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO