Au dat foc la 40 de milioane de euro ca sa scape de dovada


Ultimul update: Joi 12 Septembrie 2013 07:05
Data publicarii: Luni 09 Septembrie 2013 12:17
Categorie: Bizar
hasis

Un grup de traficanti de droguri au dat foc la o incarcatura de 30 de tone de hasis in valoare de 40 de milioane de euro pe o nava urmarita de politie pe Mediterana.

Cei noua membri ai echipajului format din sirieni si egipteni transportau 30 de tone de hasis si marijuana cu un vas in apropiere de coasta Siciliei cand au fost reperati de politia italiana.

Traficantii au sarit in apa dupa ce au incendiat incarcatura de droguri in valoare de 40 de milioane de euro, relateaza telegraph.co.uk.

Agentii vamali italieni au inceput sa supravegheze nava Gold Star dupa ce au primit o sesizare anonima. Dupa 3 zile acestia au trimis un elicopter pentru a-i aresta pe suspecti. Traficantii au dat foc incarcaturii pentru a distruge dovezile insa incercarea lor a esuat.

Drogurile care ardeau la 1600 de grade C au ridicat o coloana groasa de fum. "Au ars timp de 24 de ore pana incendiul a putut fi stins", a declarat un purtator de cuvant al politiei italiene. Toti cei 9 au fost arestati si pusi sub acuzare.

"Am recuperat doar o mica portiune din cele 30 de tone de hasis" au mai adaugat politistii.

 

Sursa: Telegraph

Tags: droguri, politie, hasis,

VIDEO PROTVPLUS.RO