Au cumparat banane de la magazinul local, iar cateva ore mai tarziu au trebuit sa fuga din casa. "Vor muri oricum"

21-09-2016 19:24


paianjen

O familie si-a parasit domiciliu, dupa ce locuinta a fost invadata de paianjeni veninosi, acestia stand ascunsi in niste banane pe care le-au cumparat de la magazinul local, Asda, din Anglia.

Ashley Gamble si partenera lui, Sophia Newcombe, alaturi de cele doua fiice, si-au parasit locuinta dupa ce mai multi paianjeni au inceput sa misune prin bucatarie, in timp ce-si scoateau cumparaturile din pungi, potrivit the Sun

Muscatura acestui tip de paianjen poate cauza moartea in doua ore. De asemenea, veninul acestui paianjen ii poate cauza victimei o erectie de pana la 4 ore.

Barbatul, in varsta de 28 de ani, a spus ca refuza sa se mai intoarca acasa, pana cand nu va fi despagubit de magazinul de la care a cumparat fructele.

Cei de la magazin, Asda, i-au cerut scuze si au declarat ca genul acesta de incident este foarte rar.

Totusi, barbatul, care la momentul actual sta cu parintii, alaturi de Sophia si copiii lor, a relatat: “Cand am fost sa depun o plangere despre modul in care arata casa mea, fiind plina cu paianjeni, cei de la Asda m-au jignit cand s-au oferit sa-mi restituie banii cheltuiti pentru banane. Dupa aceea, un angajat al magazinului mi-a spus ca nu trebuie sa-mi fac griji, fiindca paianjenii vor muri oricum

El a mai adaugat: “O sa ma coste cateva sute de lire, pentru serviciile de dezinsectie, iar eu nu am banii acestia”.
 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO