Au crezut ca este mort in ziua in care l-au gasit abandonat pe strada. Cum arata dupa 8 luni pisoiul Stuart Little

Ultima actualizare: 27-04-2014 07:17
motan Stuart Little

In ziua in care a fost gasit, era mai mult mort decat viu. Dar pisoiul, care a fost numit Stuart Little, si-a revenit in mod spectaculos si azi nu mai aminteste deloc de creatura mica si bizara care a fost.

Stuart Little a fost adus la Fabulous Felines Rescue NWA, o asociatie nonprofit pentru salvarea pisicilor din Bentonville, Arkansas, SUA. Era intr-o stare atat de proasta, cu o infectie grava la ochi, infometat si infestat cu puricii, incat voluntarii au crezut ca este deja mort.

Pisoiul a fost, insa, decis sa traiasca si a surprins pe toata lumea cu revenirea spectaculoasa. Acum are 8 luni si a fost adoptat de Amanda Rhea, una din voluntarele de la adapost.

Potrivit voluntarilor de la Fabulous Felines NWA, cand a fost gasit abandonat, Stuart Little avea 2-3 saptamani de viata, insa cantarea mai putin decat un pisoi nou nascut. Fratii lui, de asemenea abandonati, erau intr-o stare mult mai buna, fiind de trei ori mai mari decat el.

La 6 zile dupa ce a fost gasit, Stuart a fost pozat langa un balsam de de buze pentru comparatie. Dupa 3 luni, timp in care a fost ingrijit cu foarte mate atentie, Stuart a inceput sa arate mai mult ca o pisica decat un soarece, iar acum, la varsta de 8 luni, a devenit un motan frumos si sanatos.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO